Rólunk

Csapatunkat nagyvállalati HR-re szakosodott pszichológusok alkotják. Kitűzütt célunk segíteni a cégvezetőket abban, hogy élhető, szerethető munkahelyeket alakítsanak ki.

Hiszünk abban, hogy képesek vagyunk legyőzni a saját magunk által épített akadályokat. Segítünk abban, hogy az emberek életük iranyítóinak érezzék magukat. A nehézsegek, kudarcok, igazságtalansagok mellett észrevegyék a lehetőseget, a szépet és értekeset.

 

Az elméleti tudás és a gyakorlatban felhasználható elemek mind tudomanyos eredményeken alapszanak a pszichologia, idegtudomany es felnottkepzes teréről. Missziónk hogy hidat epitünk: a tudomanyos eredményeket, adatokat atültetjuk, lefordítjuk olyan elméleti és gyakorlati egységekbe, melyek mindenki számára érthetőek. A változáshoz szükséges lépések beépithetőek a napi tevekenységek soraiba. Akár elméleti, akár gyakorlati az anyag ezek mindenki szamara erthetoek es latvanyos a hatasuk.

Hiszünk abban, hogy képesek vagyunk legyőzni a saját magunk által épitett akadályokat. Ezek a legstabilabbak es ezek állnak leggyakrabban a boldogulásunk útjába. Segítünk abban, hogy az emberek életük iranyítoinak érezzék magukat. A nehezsegek, kudarcok, igazsagtalansagok mellett vegyék eszre a lehetéseget, a szépet, az értekeset.

Csapatunk

Logemann-Molnár Zsófia

társalapító, klinikai- és egészségpszichológus

Molnár Gergely

társalapító, tulajdonos

Dr. Logemann Alexander

társalapító, tudományos főmunkatárs, kognitív idegtudományok

Ürge-Vorsatz Diána

fizikus, béke Nobel díjas klímakutató

Németh-Geszvein Erika

tanácsadó szakpszichológus, relaxációs terapeuta

Barcza Zsuzsanna

dietetikus

Kovács Zsuzsa

egyetemi adjunktus, felnőttképzési szakember

Szitás Anita

jógaoktató

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A te vállalatodnál is nehézséget okoz a munkahelyi stressz és fluktuáció kezelése? Kérd segítségünket!

Kapcsolatfelvétel