"Egy izgalmas utazás kezdetén vagy a Minder világában"

Válaszd a legjobb éned, aki mindennap tudatosan tesz azért, hogy boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá váljon!

Te is ezekkel a problémákkal találkozol?


Stresszes vagyok, gyakran szorongok

A munkahelyemen és a magánéletemben is sok kihívás ér, amiket nem tudok kezelni. Nem tudom, hogyan lépjek ki ebből a negatív spirálból.

Úgy érzem, kiégtem

A munkahelyi teljesítményem leromlott, félek, hogy kirúgnak. Gyomorgörccsel megyek munkába, és otthon sem érzem jól magam.

Kimerültem, elfáradtam

Reggelente nincs kedvem felkelni, legszívesebben egész nap feküdnék. Estére csak úgy bedőlök az ágyba. Úgy érzem, nincs erőm semmire, még arra sem, amit régen szerettem.

Van megoldás!

Javítsd a közérzeted!

Kutatások bizonyítják, hogy a mentális egészség helyreállítása segít a betegségek megelőzésében.

Legyen minden napod boldog!

Bizonyított, pszichológusok által gondosan összeállított anyagaink segítenek megtalálni az örömöt az életedben, amire mindig is vágytál.

Éld úgy az életed, ahogy mindig is akartad!

Olyan szokásokat fogsz kialakítani, amelyekkel könnyedén megküzdesz a stresszes helyzetekkel, hogy visszakapd az életed feletti kontrollt.

TÁVOLINAK TŰNIK?

Nem állítjuk, hogy könnyű lesz,

azonban már napi 10 perc MinderOnline használattal is változást tudsz elérni, így fokozatosan éred el a kiegyensúlyozott és boldog életet.

A MinderOnline egy pszichológusok által kidolgozott, online program, ami segít kiegyensúlyozottabbá és boldogabbá tenni az életedet!
A MinderOnline során végig fogjuk a kezed, segítünk végigmenni az úton.
A program létrehozásakor célunk volt, hogy a fejlődés örömteli és élményszerű legyen.

 • A Minder segítségével elsajátíthattam különböző technikákat, hogy jobban kezeljem a stresszhelyzeteket a munkámban. Így kiegyensúlyozottabb lettem ami az egész életemre pozitív hatással van.

  Dávid

  Pénzügyi tanácsadó

 • Fontosnak tartottam egész életemben az önfejlesztést. Mindig próbáltam a legtöbbet kihozni magamból. Rengeteg könyvet elolvastam. A Minder egy új szintre emelte ezt, hiszen különböző videók, szöveges tartalmak segítségével naponta pár perc alatt tudtam tenni magamért valamit hasznosat.

  Fanni

  fitness instruktor

 • Az utóbbi időben nagyon sok negatív dolog történt az életemben. Úgy éreztem semmi sem sikerül. Ekkor találkoztam a Minder programjával, szkeptikusan álltam először hozzá, de napról napra éreztem a pozitív hatását. Segítségével motiváltabb lettem, reális célokat tűzök ki magam elé és azt gondolom jó úton haladok. Szívesen ajánlom másoknak is!

  Soma

  programozó

 • Nehezen találtam meg a munka, tanulás és magánéletem között az összhangot, ezt a kapcsolataim szenvedték meg. A Minder segítségével hatékonyabban osztom be az időmet, nem viszem haza a problémákat és jobban kommunikálok a párommal.

  Boglárka

  diák

  Akiknek már segítettünk

  A Minder mentális edukációs program már több élethelyzetben, több partnerünknél bizonyított! Őket így inspirálták a Minder nyújtotta lehetőségek.

  Melyik programot válasszam?

  • Napi videókkal, írásos gyakorlatokkal és hangfájlokkal, valamint havi 1 órás, online találkozásokkal segíti a boldogabb és kiegyensúlyozottabb élet kialakítását.

   • Nem akut problémára, hosszútávú megoldás
   • Naponta egy egység tekinthető meg
   • 12 modulból áll, modulonként 5 egység
   • A modulok egymásra épülnek
   • Extra ajándék tartalom, életmódváltás
   Ezt választom
  • Azonnali hozzáférést biztosít a Minder minden anyagához, így gyors segítséget nyújt váratlanul megjelenő stressz, krízis vagy egyéb nehézség esetén.

   • Azonnali segítséget nyújt
   • Az összes tartalom egyszerre elérhető
   • 6 modulból áll, modulonként 5 egységgel
   • A modulok egy problémakört fednek le
   • Extra ajándék tartalom, életmódváltás
   Ezt választom

  A Minder csapata 

   

  A program kialakításában hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakpszichológusok, relaxációs terapeuta és coach, valamint további szakértők vettünk részt. Mindannyian elkötelezettek vagyunk a testi-lelki egészség elősegítésében.

  Logemann-Molnár Zsófia

  Klinikai- és egészségpszichológus

  Németh-Geszvein Erika

  Tanácsadó szakpszichológus, relaxációs terapeuta

  Barcza Zsuzsanna

  Dietetikus

  Molnár Gergely

  Minder Online tulajdonosa és társalapítója

  Dr. Logemann Alexander

  Tudományos főmunkatárs, kognitív idegtudományok

  Vásárlás

  Válassz programot!

  Online fizetés


  Biztonságos bankkártyás fizetés

  A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

  Segítség bankkártyás fizetéshez

  A bankkártya számod 12-19 db számból állhat. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/23” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.