MINDER EGYÉNI JELENTKEZŐKNEK

A stresszoldás ma már nem luxus, sőt a fizikai higiéniánk mellett a mentális jóllétünkről is gondoskodnunk kell ahhoz, hogy egyensúlyban maradjunk. Aki naponta csak 10 percet szán arra, hogy a lelki egészségét ápolja, átlagon felüli teljesítményt érhet el célkitűzésben, stresszoldásban, időmenedzsmentben, önmotivációban és erőforrás mobilizálásban.

A MinderOnline program interaktív, könnyen kezelhető, online felületén át bármikor, bármilyen eszközről, bárhonnan megtekinthetők a pszichológiai témákról szóló videók, a pszichoedukációs elemeket rejtő szerepjátékok, a relaxációs, meditációs hanganyagok, tölthető az online munkafüzet, játszhatók a tudástmérő kvízek. Személyiségtől, temperamentumtól, tanulási stílustól függetlenül mindenki számára változatos, élményszerű tanulást nyújtunk.. Segítünk jó szokásokat kialakítani, leküzdeni a szorongást, megtanulni a hatékony munkavégzés legegyszerűbb pszichotrükkjeit, fejlesztjük a figyelmet és átnyújtunk egy egyedileg összeállítható eszköztárat a munkahelyi-magánéleti stressz kezelésére. Vigyázat, addiktív!

Milyen területeken támogatja hatékonyan a vállalatokat a Minder egészségprogram?


Kiégés-megelőzés

Erőforrásgyűjtés és értékteremtés

Egészségtudatosság

Megelőzés és korai figyelmeztető jelek felismerése

Stresszkezelés

Napi rutinba beépíthető megküzdési stratégiák

Munkaerő, vagy munkahely megtartása

Munkahelyi kultúra- és együttműködés fejlesztés

 • „2019. óta folyamatosan együtt dolgozunk a MINDER szakértői csapatával, leginkább az erőforrás gyűjtő gyakorlatok jelentenek sokat a kollégáknak. Egyedülálló eredménynek tartjuk, hogy azon munkatársaink, akik aktívan bekapcsolódnak a MINDER programjába jobban tudják kezelni a napi feszültséget és érezhetően hatékonyabbak akár az irodából akár home office-ból dolgoznak. A MINDER összeköti a kollégákat is, szívesen beszélnek róla és erősítik a kötődésüket a munkahelyhez is.”

  Pécsi Judit

  HR igazgató, UNION Biztosító

 • „A fluktuáció csökkentését célzó vállalati programunkba eredményesen be tudtuk illeszteni a MINDER üzletvezetőknek szóló workshop sorozatát, amelynek hatására hatékonyabb lett a baristák és a vezetők közötti együttműködés. Nemcsak az üzletvezetők érezték magukat energikusabbnak, hanem a baristákra is kihatott ez, növelve az elkötelezettségüket és biztonságérzetüket a napi munkavégzésben.”

  Szitó Anett

  Brand HR Manager, Starbucks

  Partnereink mondták

  A Minder mentális edukációs program már több élethelyzetben, több partnerünknél bizonyított! Őket így inspirálták a Minder nyújtotta lehetőségek.


  Média megjelenéseink

  Hiszünk a szakértői tudásmegosztás erejében ezért folyamatosan vezető szakmai folyóiratokban, konferenciákon vagyunk jelen. A "lifelong learning" arra inspirál bennünket, hogy egészségprogramjainkba beépítsük a legfrissebb tudományos kutatások eredményeit a pszichológia, kognitív idegtudomány területeiről.

  Ismerjük meg egymást!

  Szívesen hallanál még többet arról, hogyan tudnánk közösen a munkavállalóidról gondoskodni?

  Miként tudunk egy egyedi, befektetés-megtérülés kalkulátorral alátámasztott programot nálatok is kialakítani?

  Írj nekünk!