MINDER EGYÉNI JELENTKEZŐKNEK

A stresszoldás ma már nem luxus, sőt a fizikai higiéniánk mellett a mentális jóllétünkről is gondoskodnunk kell ahhoz, hogy egyensúlyban maradjunk. Aki naponta csak 10 percet szán arra, hogy a lelki egészségét ápolja, átlagon felüli teljesítményt érhet el célkitűzésben, stresszoldásban, időmenedzsmentben, önmotivációban és erőforrás mobilizálásban.

A MinderOnline program interaktív, könnyen kezelhető, online felületén át bármikor, bármilyen eszközről, bárhonnan megtekinthetők a pszichológiai témákról szóló videók, a pszichoedukációs elemeket rejtő szerepjátékok, a relaxációs, meditációs hanganyagok, tölthető az online munkafüzet, játszhatók a tudástmérő kvízek. Személyiségtől, temperamentumtól, tanulási stílustól függetlenül mindenki számára változatos, élményszerű tanulást nyújtunk.. Segítünk jó szokásokat kialakítani, leküzdeni a szorongást, megtanulni a hatékony munkavégzés legegyszerűbb pszichotrükkjeit, fejlesztjük a figyelmet és átnyújtunk egy egyedileg összeállítható eszköztárat a munkahelyi-magánéleti stressz kezelésére. Vigyázat, addiktív!

Miben segíthet a Minder online program és csapata?


Kiégés-megelőzés

Erősítve a csapathoz tartozás élményét

Lelki egészségfejlődés

Akár egyéni, akár vállalati szinten

Stresszkezelés

A napi rutinba könnyen beépíthető gyakorlati megoldások

Munkaerő, vagy munkahely megtartása

A mentális egyensúly megtalálásán keresztül

 • "Beépítem a napi rutinomba"

  Igyekszem az életem minden területén alkalmazni, így a magánélet és munka során is eszembe jutnak gyakorlatok, amik segítenek kiegyensúlyozottabbnak maradni.

  munkatárs

  Union Biztosító

 • "És te jól pihensz?"

  A „csak cc-be teszem bele” jelensége gyakori, szinte automatikus azoknál a kollégáknál, akik épp a jól megérdemelt szabadságukat töltik..

  Tovább a cikkhez!

  Logemann M. Zsófia

  Behaviour

 • "Két dolog, ami biztos az életemben"

  Személy szerint régóta érdekel a pszichológia, szeretem az ilyen témájú tartalmakat. A Minder napi egységei mindig felvillanyoznak.., mint a reggeli kávém.

  csoportvezető

  Starbucks

 • "Nemcsak túlélni de a lehető legjobbat kihozni az elkövetkező időszakból"

  Szükségem van arra, hogy mindezt keretben lássam, rendszerbe helyezzem és onnan csemegézzek néha..

  Tovább a cikkhez!

  Logemann M. Zsófia

  Üzlet és Pszichológia

 • "Kialakítom a saját rendszeremet"

  Szükségem van arra, hogy mindezt keretben lássam, rendszerbe helyezzem és onnan csemegézzek néha, ha új impulzusra vágyom. És ami a legjobban megmaradt: egy fókuszcsoportos beszélgetés elején a belső gyermek meditáció. Már csináltam ilyet korábban is, de az más helyszínre vitt, ez alkalommal meglepően mélyre vitt a vezetés által és azóta is jobban tudtam kapcsolódni hozzá(m).

  munkatárs

  Union Biztosító

 • "A kiégés nem munkaundor"

  Sok időt, pénzt és energiát fektetünk az ideális otthonunk megtalálásába, a lakásunk, a házunk karbantartására, hiszen fontos számunkra, hogy az egész napos..

  Tovább a cikkhez!

  HuGBC

  Magyar környezettudatos építés egyesülete

 • "használom a mikro-gyakorlatokat"

  Munkahelyen nagyobb teret engedek a személyes kapcsolódásnak, légző gyakorlatokat, pár perc figyelő relaxációt beiktattam. De máskor, más területen is így használom. Többet figyelek a testem jelzéseire, magamra.

  munkatárs

  Union Biztosító

  Partnereink mondták

  A Minder mentális edukációs program már több élethelyzetben, több partnerünknél bizonyított! Őket így inspirálták a Minder nyújtotta lehetőségek.


  Média megjelenéseink

  Számunkra fontos az objektív vélemény, ezért szívesen olvasunk magunkról.

  Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Személyre szabott megoldást keresel? Szeretnél többet tudni arról, hogy milyen előnyt jelenthet a Minder egészségprogram a céged munkavállalói számára?

  Írj nekünk!