MINDER RESTART

A Restart a Mentőöv folytatása, lehetőséget nyújt a krízishelyzeten vagy komoly változásokon (például a koronavírus okozta nehézségeken) átesett vállalatoknak és munkavállalóiknak, hogy a talpra állás, visszarendeződés bizonytalan időszakában a leghatékonyabban, egymást támogatva térhessenek vissza a megszokott rendbe.

Várható eredmények

Segítségével könnyebben kialakulnak a korábban megszokott informális kapcsolatok, csökken az újrakezdés okozta stressz és hamarabb kialakulhat egy új, stabilabb lábakon álló vállalati kultúra — még egy olyan hibrid munkakörnyezetben is, ahol a home office és az irodában töltött idő váltakozása miatt a munkavállalók a korábbiakban megszokottnál kevesebb időt töltenek együtt. A ReStart új megoldásokat kínál egyéni, csapat és szervezeti szinten is.

A csomag tartalma


Állapotfelmérés online kérdőívvel

Kihívások, nehézségek, erősségek feltérképezése

Tréning

6 hetes online mentális erőforrástöltő tréning

Értékelés

Honnan indultunk, hova fejlődtünk — online kérdőív

Témák, amiket feldolgozunk a program által

 • Sikeres alkalmazkodás a hibrid munkamódhoz: a hibrid munkavégzés elengedhetetlen feltétele, hogy megtanuljunk jól bánni az idővel és jól váltani a szerepeink között.
 • Pozitív attitűd a változásokban: boldogságra huzalozhatjuk az agyunkat, ha megtanuljuk elmélyíteni a pozitív hangulati állapotért felelős idegpályákat.
 • Csapatban való működés: a sikeres együttműködés feltétele az asszertív kommunikáció, a szelíd önérvényesítés, a kompromisszumra való készség, a jó konfliktuskezelési eszköztár és az erős önbecsülés.
 • Erőforrásgyűjtő és önmotiváló gyakorlatok: amikor enerváltak vagyunk, nem mindig van időnk egy kiadós alvásra. Hogyan tudunk erőt gyűjteni és motivációt nyerni? Megmutatjuk a leghatékonyabb stratégiákat!
 • Hatékonyságnövelés: Ismerd meg a hatékonyságnövelés legerőteljesebb technikáit, tedd le hamar a munkát, hogy élvezhesd a büszkeség érzését, mely az eredményeket látva betölt!

Milyen készségek megszerzésében segíthet a program?


A krízishelyzethez való alkalmazkodás pozitív tapasztalatainak felhasználása

Énhatékonyság fejlesztése

Pszichés immunrendszer megerősítése

Új, SMART célok felállítása

Kitartás, akaraterő erősítése

Halogatás megszüntetése

Túlterheltség megszüntetése

Analitikus gondolkozás

Konfliktuskezelés

Empátia, bizalom

Munka-magánélet egyensúlya a hibrid munkamódban is

Reziliencia

Technikai tudnivalók

 • A program naponta 10-15 percet vesz igénybe
 • A program első évadának hossza 6 hét, amely után igény szerint folytatható a következő évadokkal
 • A tanuló felület online érhető el: regisztráció után emailen keresztüli megerősítés és bejelentkezés szükséges
 • "Beépítem a napi rutinomba"

  Igyekszem az életem minden területén alkalmazni, így a magánélet és munka során is eszembe jutnak gyakorlatok, amik segítenek kiegyensúlyozottabbnak maradni.

  munkatárs

  Union Biztosító

 • "És te jól pihensz?"

  A „csak cc-be teszem bele” jelensége gyakori, szinte automatikus azoknál a kollégáknál, akik épp a jól megérdemelt szabadságukat töltik..

  Tovább a cikkhez!

  Logemann M. Zsófia

  Behaviour

 • "Két dolog, ami biztos az életemben"

  Személy szerint régóta érdekel a pszichológia, szeretem az ilyen témájú tartalmakat. A Minder napi egységei mindig felvillanyoznak.., mint a reggeli kávém.

  csoportvezető

  Starbucks

 • "Nemcsak túlélni de a lehető legjobbat kihozni az elkövetkező időszakból"

  Szükségem van arra, hogy mindezt keretben lássam, rendszerbe helyezzem és onnan csemegézzek néha..

  Tovább a cikkhez!

  Logemann M. Zsófia

  Üzlet és Pszichológia

 • "Kialakítom a saját rendszeremet"

  Szükségem van arra, hogy mindezt keretben lássam, rendszerbe helyezzem és onnan csemegézzek néha, ha új impulzusra vágyom. És ami a legjobban megmaradt: egy fókuszcsoportos beszélgetés elején a belső gyermek meditáció. Már csináltam ilyet korábban is, de az más helyszínre vitt, ez alkalommal meglepően mélyre vitt a vezetés által és azóta is jobban tudtam kapcsolódni hozzá(m).

  munkatárs

  Union Biztosító

 • "A kiégés nem munkaundor"

  Sok időt, pénzt és energiát fektetünk az ideális otthonunk megtalálásába, a lakásunk, a házunk karbantartására, hiszen fontos számunkra, hogy az egész napos..

  Tovább a cikkhez!

  HuGBC

  Magyar környezettudatos építés egyesülete

 • "használom a mikro-gyakorlatokat"

  Munkahelyen nagyobb teret engedek a személyes kapcsolódásnak, légző gyakorlatokat, pár perc figyelő relaxációt beiktattam. De máskor, más területen is így használom. Többet figyelek a testem jelzéseire, magamra.

  munkatárs

  Union Biztosító

  Partnereink mondták

  A Minder mentális edukációs program már több élethelyzetben, több partnerünknél bizonyított! Őket így inspirálták a Minder nyújtotta lehetőségek.


  Média megjelenéseink

  Számunkra fontos az objektív vélemény, ezért szívesen olvasunk magunkról.

  Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Személyre szabott megoldást keresel? Szeretnél többet tudni arról, hogy milyen előnyt jelenthet a Minder egészségprogram a céged munkavállalói számára?

  Írj nekünk!