MINDER RESTART

A Restart a Mentőöv folytatása, lehetőséget nyújt a krízishelyzeten vagy komoly változásokon (például a koronavírus okozta nehézségeken) átesett vállalatoknak és munkavállalóiknak, hogy a talpra állás, visszarendeződés bizonytalan időszakában a leghatékonyabban, egymást támogatva térhessenek vissza a megszokott rendbe.

Várható eredmények

Segítségével könnyebben kialakulnak a korábban megszokott informális kapcsolatok, csökken az újrakezdés okozta stressz és hamarabb kialakulhat egy új, stabilabb lábakon álló vállalati kultúra — még egy olyan hibrid munkakörnyezetben is, ahol a home office és az irodában töltött idő váltakozása miatt a munkavállalók a korábbiakban megszokottnál kevesebb időt töltenek együtt. A ReStart új megoldásokat kínál egyéni, csapat és szervezeti szinten is.

A csomag tartalma


Állapotfelmérés online kérdőívvel

Kihívások, nehézségek, erősségek feltérképezése

Tréning

6 hetes online mentális erőforrástöltő tréning

Értékelés

Honnan indultunk, hova fejlődtünk — online kérdőív

Témák, amiket feldolgozunk a program által

 • Sikeres alkalmazkodás a hibrid munkamódhoz: a hibrid munkavégzés elengedhetetlen feltétele, hogy megtanuljunk jól bánni az idővel és jól váltani a szerepeink között.
 • Pozitív attitűd a változásokban: boldogságra huzalozhatjuk az agyunkat, ha megtanuljuk elmélyíteni a pozitív hangulati állapotért felelős idegpályákat.
 • Csapatban való működés: a sikeres együttműködés feltétele az asszertív kommunikáció, a szelíd önérvényesítés, a kompromisszumra való készség, a jó konfliktuskezelési eszköztár és az erős önbecsülés.
 • Erőforrásgyűjtő és önmotiváló gyakorlatok: amikor enerváltak vagyunk, nem mindig van időnk egy kiadós alvásra. Hogyan tudunk erőt gyűjteni és motivációt nyerni? Megmutatjuk a leghatékonyabb stratégiákat!
 • Hatékonyságnövelés: Ismerd meg a hatékonyságnövelés legerőteljesebb technikáit, tedd le hamar a munkát, hogy élvezhesd a büszkeség érzését, mely az eredményeket látva betölt!

Milyen készségek megszerzésében segíthet a program?


A krízishelyzethez való alkalmazkodás pozitív tapasztalatainak felhasználása

Énhatékonyság fejlesztése

Pszichés immunrendszer megerősítése

Új, SMART célok felállítása

Kitartás, akaraterő erősítése

Halogatás megszüntetése

Túlterheltség megszüntetése

Analitikus gondolkozás

Konfliktuskezelés

Empátia, bizalom

Munka-magánélet egyensúlya a hibrid munkamódban is

Reziliencia

Technikai tudnivalók

 • A program naponta 10-15 percet vesz igénybe
 • A program első évadának hossza 6 hét, amely után igény szerint folytatható a következő évadokkal
 • A tanuló felület online érhető el: regisztráció után emailen keresztüli megerősítés és bejelentkezés szükséges
 • „2019. óta folyamatosan együtt dolgozunk a MINDER szakértői csapatával, leginkább az erőforrás gyűjtő gyakorlatok jelentenek sokat a kollégáknak. Egyedülálló eredménynek tartjuk, hogy azon munkatársaink, akik aktívan bekapcsolódnak a MINDER programjába jobban tudják kezelni a napi feszültséget és érezhetően hatékonyabbak akár az irodából akár home office-ból dolgoznak. A MINDER összeköti a kollégákat is, szívesen beszélnek róla és erősítik a kötődésüket a munkahelyhez is.”

  Pécsi Judit

  HR igazgató, UNION Biztosító

 • „A fluktuáció csökkentését célzó vállalati programunkba eredményesen be tudtuk illeszteni a MINDER üzletvezetőknek szóló workshop sorozatát, amelynek hatására hatékonyabb lett a baristák és a vezetők közötti együttműködés. Nemcsak az üzletvezetők érezték magukat energikusabbnak, hanem a baristákra is kihatott ez, növelve az elkötelezettségüket és biztonságérzetüket a napi munkavégzésben.”

  Szitó Anett

  Brand HR Manager, Starbucks

  Partnereink mondták

  A Minder mentális edukációs program már több élethelyzetben, több partnerünknél bizonyított! Őket így inspirálták a Minder nyújtotta lehetőségek.


  Média megjelenéseink

  Hiszünk a szakértői tudásmegosztás erejében ezért folyamatosan vezető szakmai folyóiratokban, konferenciákon vagyunk jelen. A "lifelong learning" arra inspirál bennünket, hogy egészségprogramjainkba beépítsük a legfrissebb tudományos kutatások eredményeit a pszichológia, kognitív idegtudomány területeiről.

  Ismerjük meg egymást!

  Szívesen hallanál még többet arról, hogyan tudnánk közösen a munkavállalóidról gondoskodni?

  Miként tudunk egy egyedi, befektetés-megtérülés kalkulátorral alátámasztott programot nálatok is kialakítani?

  Írj nekünk!