MINDER POZITÍV ATTITŰD

A Pozitív Attitűd online program gyakorlatainak alkalmazásával olyan pozitív érzelmi állapotba hozhatjuk magunkat, melyben az agyunk a legjobban teljesít: ilyenkor tudunk a leginkább motiváltak maradni, bölcs döntéseket hozni, kreatívan problémát megoldani vagy éppen hatékonyan tanulni.

Az optimizmus erősítése

A program segítségével akár naponta is tudatosan tehetünk azért, hogy képzeletbeli antennánkat a pozitív érzelmek befogadására hangoljuk, akár egy nehezebb napon is. A neuroplaszticitás szerint az emberi agy élete végéig alakítható: új kapcsolatok alakulnak ki benne minden egyes alkalommal, amikor gyakoroljuk az optimizmust. A pozitív attitűd kialakítása és az optimizmus erősítése időigényes folyamat, megvalósításához olyan kitartó és elkötelezett gyakorlásra van szükség, melyben hatékonyan segít ez a program.

A csomag tartalma


Állapotfelmérés online kérdőívvel

Kihívások, nehézségek, erősségek feltérképezése

Tréning

6 hetes online mentális erőforrástöltő tréning

Értékelés

Honnan indultunk, hova fejlődtünk — online kérdőív

Témák, amiket feldolgozunk a program által

 • Bevezetés a jelentudatosság fogalmába: a mai ember számára komoly kihívás ellenállni a figyelem- és energiarabló ingeráradatnak. Ismerd meg a jelentudatosság módszereit és pihenj meg ott és akkor, amikor az elmédnek igazán szüksége van rá!
 • Különbség az érzelemközpontú és problémaközpontú megküzdés között: a siker kulcsa, hogy a feladatainkhoz megfelelő megküzdési stílust válasszunk. Ismerd meg az érzelemközpontú és problémaközpontú megküzdés közötti különbségeket és tudni fogod, mikor melyik stratégia lesz működőképes.
 • Erősségek és fejlesztendő területek feltérképezése a "can do" attitűd módszertana mentén: A pozitív pszichológia nem öncélú, nem csak azért alakítunk ki kellemes belső hangulati állapotot, mert az jó, hanem azért is, mert fejlődni ott, ahol hiányosságaink vannak csak a pozitív megerősítések révén tudunk.

Technikai tudnivalók

 • A program naponta 10-15 percet vesz igénybe
 • A program első évadának hossza 6 hét, amely után igény szerint folytatható a következő évadokkal
 • A tanuló felület online érhető el: regisztráció után emailen keresztüli megerősítés és bejelentkezés szükséges
 • "Beépítem a napi rutinomba"

  Igyekszem az életem minden területén alkalmazni, így a magánélet és munka során is eszembe jutnak gyakorlatok, amik segítenek kiegyensúlyozottabbnak maradni.

  munkatárs

  Union Biztosító

 • "És te jól pihensz?"

  A „csak cc-be teszem bele” jelensége gyakori, szinte automatikus azoknál a kollégáknál, akik épp a jól megérdemelt szabadságukat töltik..

  Tovább a cikkhez!

  Logemann M. Zsófia

  Behaviour

 • "Két dolog, ami biztos az életemben"

  Személy szerint régóta érdekel a pszichológia, szeretem az ilyen témájú tartalmakat. A Minder napi egységei mindig felvillanyoznak.., mint a reggeli kávém.

  csoportvezető

  Starbucks

 • "Nemcsak túlélni de a lehető legjobbat kihozni az elkövetkező időszakból"

  Szükségem van arra, hogy mindezt keretben lássam, rendszerbe helyezzem és onnan csemegézzek néha..

  Tovább a cikkhez!

  Logemann M. Zsófia

  Üzlet és Pszichológia

 • "Kialakítom a saját rendszeremet"

  Szükségem van arra, hogy mindezt keretben lássam, rendszerbe helyezzem és onnan csemegézzek néha, ha új impulzusra vágyom. És ami a legjobban megmaradt: egy fókuszcsoportos beszélgetés elején a belső gyermek meditáció. Már csináltam ilyet korábban is, de az más helyszínre vitt, ez alkalommal meglepően mélyre vitt a vezetés által és azóta is jobban tudtam kapcsolódni hozzá(m).

  munkatárs

  Union Biztosító

 • "A kiégés nem munkaundor"

  Sok időt, pénzt és energiát fektetünk az ideális otthonunk megtalálásába, a lakásunk, a házunk karbantartására, hiszen fontos számunkra, hogy az egész napos..

  Tovább a cikkhez!

  HuGBC

  Magyar környezettudatos építés egyesülete

 • "használom a mikro-gyakorlatokat"

  Munkahelyen nagyobb teret engedek a személyes kapcsolódásnak, légző gyakorlatokat, pár perc figyelő relaxációt beiktattam. De máskor, más területen is így használom. Többet figyelek a testem jelzéseire, magamra.

  munkatárs

  Union Biztosító

  Partnereink mondták

  A Minder mentális edukációs program már több élethelyzetben, több partnerünknél bizonyított! Őket így inspirálták a Minder nyújtotta lehetőségek.


  Média megjelenéseink

  Számunkra fontos az objektív vélemény, ezért szívesen olvasunk magunkról.

  Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Kérdésed van? Személyre szabott megoldást keresel? Szeretnél többet tudni arról, hogy milyen előnyt jelenthet a Minder egészségprogram a céged munkavállalói számára?

  Írj nekünk!