MINDER POZITÍV ATTITŰD

A Pozitív Attitűd online program gyakorlatainak alkalmazásával olyan pozitív érzelmi állapotba hozhatjuk magunkat, melyben az agyunk a legjobban teljesít: ilyenkor tudunk a leginkább motiváltak maradni, bölcs döntéseket hozni, kreatívan problémát megoldani vagy éppen hatékonyan tanulni.

Az optimizmus erősítése

A program segítségével akár naponta is tudatosan tehetünk azért, hogy képzeletbeli antennánkat a pozitív érzelmek befogadására hangoljuk, akár egy nehezebb napon is. A neuroplaszticitás szerint az emberi agy élete végéig alakítható: új kapcsolatok alakulnak ki benne minden egyes alkalommal, amikor gyakoroljuk az optimizmust. A pozitív attitűd kialakítása és az optimizmus erősítése időigényes folyamat, megvalósításához olyan kitartó és elkötelezett gyakorlásra van szükség, melyben hatékonyan segít ez a program.

A csomag tartalma


Állapotfelmérés online kérdőívvel

Kihívások, nehézségek, erősségek feltérképezése

Tréning

6 hetes online mentális erőforrástöltő tréning

Értékelés

Honnan indultunk, hova fejlődtünk — online kérdőív

Témák, amiket feldolgozunk a program által

 • Bevezetés a jelentudatosság fogalmába: a mai ember számára komoly kihívás ellenállni a figyelem- és energiarabló ingeráradatnak. Ismerd meg a jelentudatosság módszereit és pihenj meg ott és akkor, amikor az elmédnek igazán szüksége van rá!
 • Különbség az érzelemközpontú és problémaközpontú megküzdés között: a siker kulcsa, hogy a feladatainkhoz megfelelő megküzdési stílust válasszunk. Ismerd meg az érzelemközpontú és problémaközpontú megküzdés közötti különbségeket és tudni fogod, mikor melyik stratégia lesz működőképes.
 • Erősségek és fejlesztendő területek feltérképezése a "can do" attitűd módszertana mentén: A pozitív pszichológia nem öncélú, nem csak azért alakítunk ki kellemes belső hangulati állapotot, mert az jó, hanem azért is, mert fejlődni ott, ahol hiányosságaink vannak csak a pozitív megerősítések révén tudunk.

Technikai tudnivalók

 • A program naponta 10-15 percet vesz igénybe
 • A program első évadának hossza 6 hét, amely után igény szerint folytatható a következő évadokkal
 • A tanuló felület online érhető el: regisztráció után emailen keresztüli megerősítés és bejelentkezés szükséges
 • „2019. óta folyamatosan együtt dolgozunk a MINDER szakértői csapatával, leginkább az erőforrás gyűjtő gyakorlatok jelentenek sokat a kollégáknak. Egyedülálló eredménynek tartjuk, hogy azon munkatársaink, akik aktívan bekapcsolódnak a MINDER programjába jobban tudják kezelni a napi feszültséget és érezhetően hatékonyabbak akár az irodából akár home office-ból dolgoznak. A MINDER összeköti a kollégákat is, szívesen beszélnek róla és erősítik a kötődésüket a munkahelyhez is.”

  Pécsi Judit

  HR igazgató, UNION Biztosító

 • „A fluktuáció csökkentését célzó vállalati programunkba eredményesen be tudtuk illeszteni a MINDER üzletvezetőknek szóló workshop sorozatát, amelynek hatására hatékonyabb lett a baristák és a vezetők közötti együttműködés. Nemcsak az üzletvezetők érezték magukat energikusabbnak, hanem a baristákra is kihatott ez, növelve az elkötelezettségüket és biztonságérzetüket a napi munkavégzésben.”

  Szitó Anett

  Brand HR Manager, Starbucks

  Partnereink mondták

  A Minder mentális edukációs program már több élethelyzetben, több partnerünknél bizonyított! Őket így inspirálták a Minder nyújtotta lehetőségek.


  Média megjelenéseink

  Hiszünk a szakértői tudásmegosztás erejében ezért folyamatosan vezető szakmai folyóiratokban, konferenciákon vagyunk jelen. A "lifelong learning" arra inspirál bennünket, hogy egészségprogramjainkba beépítsük a legfrissebb tudományos kutatások eredményeit a pszichológia, kognitív idegtudomány területeiről.

  Ismerjük meg egymást!

  Szívesen hallanál még többet arról, hogyan tudnánk közösen a munkavállalóidról gondoskodni?

  Miként tudunk egy egyedi, befektetés-megtérülés kalkulátorral alátámasztott programot nálatok is kialakítani?

  Írj nekünk!