MinderOnline Évad

Az év ciklikusságát figyelembevevő tematikai felépítés, mely az évben visszatérő eseményeken, témákon, kihívásokon és megoldásokon alapszik. Ezen témák mentén található meg az összes olyan soft skill, melyek ahhoz szükséges, hogy a munkavállaló egyénileg és csapatban is hatékonyan tudjon dolgozni, emelve az elégedettség-, elkötelezettség szintét is mely alapja a hatékony munkavégzésnek.

Ezzel a hozzáállással nemcsak a mindig aktuális témák köré szerveződnek az anyagok, hanem a mentális egészséggel való napi 10 perces foglalkozás szokássá alakul a kollégák körében. Az újévi fogadalmaktól a stresszmentes karácsonyi készülődésig olyan izgalmas egységek kerülnek a palettára mint a hatékony munkavégzés HO-ban, hogyan nyaraljunk jól, halogatás kezelése és motiváció növelése.

Ezzel a programmal minden vállalat a teljes embert szólítja meg, aki mind a munkahelyén, mind a magánéletben reziliensen veszi majd az akadályokat és észreveszi majd a vállalat nyújtotta előnyöket és értékeket.

Igények finomhangolása a HR stratégiai célokkal

60 perces meeting keretében a szervezet igényeinek feltérképezése, a hr stratégiai célok megbeszélése ehhez a program elemeinek finomhangolása.

Kick off meeting programindító

60 perces interaktív előadás Minder programról, gyakorlati információ és a tematika bemutatása az elköteleződéshez. A szervezet összes munkavállalójának elérhető.

Állapotfelmérés

15 percben kitölthető online kérdőív a munkavállalók pszichés állapotáról és azokról a területekről mely a HR szakértők számára fontos objektív mérőszámok.

Ismerjük meg egymást!

Szívesen hallanál még többet arról, hogyan tudnánk közösen a munkavállalóidról gondoskodni?

Miként tudunk egy egyedi, befektetés-megtérülés kalkulátorral alátámasztott programot nálatok is kialakítani?

Írj nekünk!