Végre egy valóban hasznos ajándék, amivel értéket adhatsz!

A karácsony közeledtével sokat gondolunk arra, hogyan tehetnénk szeretteink életét boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, elégedettebbé.

Tárgyi ajándékok helyett ajándékozzunk lelki feltöltődést. Segítséget a mindennapokra, ami fejlődést és kitartást eredményezhet az élet minden területén.

Adj élményt, tudást, pozitív változást, ami egy életre szól!

A problémák, melyre megoldást nyújt a program:


Stresszes vagyok, gyakran szorongok

A munkahelyemen és a magánéletemben is sok kihívás ér, amiket nem tudok kezelni. Nem tudom, hogyan lépjek ki ebből a negatív spirálból.

Úgy érzem, kiégtem

A munkahelyi teljesítményem leromlott, félek, hogy kirúgnak. Gyomorgörccsel megyek munkába, és otthon sem érzem jól magam.

Kimerültem, elfáradtam

Reggelente nincs kedvem felkelni, legszívesebben egész nap feküdnék. Estére csak úgy bedőlök az ágyba. Úgy érzem, nincs erőm semmire, még arra sem, amit régen szerettem.

Fő témáink:

Javítsd a közérzeted!

Kutatások bizonyítják, hogy a mentális egészség helyreállítása segít a betegségek megelőzésében.

Legyen minden napod boldog!

Bizonyított, pszichológusok által gondosan összeállított anyagaink segítenek megtalálni az örömöt az életedben, amire mindig is vágytál.

Éld úgy az életed, ahogy mindig is akartad!

Olyan szokásokat fogsz kialakítani, amelyekkel könnyedén megküzdesz a stresszes helyzetekkel, hogy visszakapd az életed feletti kontrollt.

A Minder csapata 

 

A program kialakításában hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakpszichológusok, relaxációs terapeuta és coach, valamint további szakértők veszünk részt. A csapatunk elkötelezett a testi-lelki egészség elősegítésében.

Logemann-Molnár Zsófia

Klinikai- és egészségpszichológus

Németh-Geszvein Erika

Tanácsadó szakpszichológus, relaxációs terapeuta

Barcza Zsuzsanna

Dietetikus

Molnár Gergely

Minder Online tulajdonosa és társalapítója

Dr. Logemann Alexander

Tudományos főmunkatárs, kognitív idegtudományok

Mire számíthatsz, ha Minder egészségprogramot ajándékozol idén Karácsonyra:


 • A mentális egészség minden ember számára elengedhetetlen, segítségünkkel olyan lehetőséget adhatsz szeretteid kezébe ami az egész életükre pozitív hatást gyakorol.
 • A program létrehozásakor az volt a célunk, hogy a folyamat örömteli, a tanulás élményszerű legyen. A kurzusok egymásra épülnek, hatékony fejlődést biztosítanak.
 • Mindenki számára könnyen elérhető, napi rutinba beilleszthető.
 • Azonnali segítséget jelenthet egy éppen felmerülő problémára, kétségre. Támogatást nyújthat egy nehéz helyzetben vagy kihívásokkal teli pillanatban.
 • Annak is pozitív változást jelent aki kapja és az is érezheti hatását aki adja.
 • Nyomtatott ajándékkártyaként a fa alá rakható meglepetés.


Melyik programot válasszam ajándékba?

 • Időtartam 6 hét

  Azonnali hozzáférést biztosít a program minden anyagához, így gyors segítséget nyújt váratlanul megjelenő stressz, krízis vagy egyéb nehézség esetén.

  • Instant segítséget nyújt, amikor szükség van rá
  • Korlátlan napi egység megtekintés
  • 5 modulból áll, modulonként 7 egységgel
  • Minden modul egy-egy problémát dolgoz fel
 • Időtartam 12hét

  Folyamatos haladás napról napra három hónapon keresztül. A tematikus tartalmak egymásra épülnek így biztosítva az eredményes fejlődést.

  • Tudatos gondolkodás, szokás rögzítés
  • Naponta egy egység tekinthető meg
  • 12 modulból áll, modulonként 5 egység
  • A modulok egymásra épülnek

Vásárlás

Válassz programot!

Online fizetés


 Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adatokat nem ismerjük és nem is tároljuk. A megadott bankkártya-adatok egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés biztonságos, olyan mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez szükséges

A kettős azonosítás 2021-től kötelező,így nem elég megadni a banki felületen a kártyaadatokat, az sms-ben érkező ellenőrző kódot is be kell írni. A fizetés csak így lesz sikeres.

Segítség bankkártyás fizetéshez

A bankkártya számod 16 db számból áll. A kártya lejárat az elején található“Valid thru 01/23” jelöléssel. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A bankkártyád CVV kódja a hátlapon találhatcsak 3 számjegyből állhat.