Horváth Lívia

Szervezetfejlesztő, gazdasági és családi mediátor, coach

Mikor ismerted fel és hogyan, hogy azzal szeretnél foglalkozni, amivel foglalkozol?

A jogi egyetemen a diplomadolgozatomat resztoratív igazságszolgáltatás témakörében írtam, így már akkor elkezdtem foglalkozni a békéltetés különféle területeivel. Már ebben az időszakban felfigyeltem arra, hogy a konfliktusok nehéz, azonban szükséges részei a hétköznapjainknak, ezáltal a karrierünknek is. Egyre inkább beleástam magam abba, hogy milyen módszerek segíthetnek mindannyiunknak ezen helyzetek megoldásában. Azóta megszereztem a közvetítői igazolványt és az Igazságügyi Minisztérium által bejegyzett mediátorrá váltam. Tevékenységem másik fókusza a karrier témakörére összpontosul, multinacionális vállalatoknál szereztem tapasztalatot az elmúlt években, a Big4 tanácsadó vállalatoknál ismerkedtem meg a felső- és középvezetői coaching hatékony módszertanával.

Missszió

A hozzám fordulókat abban segítem, hogy megtalálják a közöttük fennálló konfliktusos helyzetben a mindkettejük számára kielégítő megoldást, az egyéneket pedig a munkahelyi kihívások, illetve karrier témakörében támogatom, karriercéljaik megvalósításában segítem.

Vízió

A jelenlegi dinamikusan változó környezetünkben a folyamatos önfejlesztés elengedhetetlen. Az önfejlesztés nem csak magunk megismeréséhez és célunk megtartásához fontos eszköz, hanem a konfliktusaink kezeléséhez is. Egy olyan jövőért dolgozom, amiben minél többen használják ezt az eszközt és ezáltal a konfliktuskezelés is egy gördülékenyebb folyamattá válhat.