Modulok

Ismerd meg milyen témakörökben segítjük munkatársaid fejlődését!

Elérhető célok

A belső, ki nem mondott értékeink meghatározzák, milyen szűrőn át látjuk a világot. Ha fontosnak tartunk valamit, tűzön-vizen át elmegyünk érte. Az első modul abban nyújt segítséget, hogy a munkahelyi célok ne külső elvárások legyenek, hanem illeszkedjenek azokhoz a belső vágyakhoz, melyekért minden követ megmozgatunk.

Tovább

Hatékonyság­fejlesztés

Azt, amit cselekszünk meghatározzák a háttérben megbújó érzéseink, nem tudatosuló gondolataink. Második modulunk segít letisztítani a cselekvési útvonalat, és olyan mikrotechnikákat tanít, melyekkel a belső stressz-szint érezhető csökkenése tapasztalható és így az érzések-gondolatok-cselekvés összhangja könnyebben megterenthető.

Tovább

Idő és egyéb akadályok

Hogyan lehet trenírozni az agyat azokra a helyzetekre, amikor rugalmas, friss, energikus gondolkodásra van szükség ahelyett, hogy feladnánk? Programunk legjátékosabb heti feladatai észrevétlenül nyújtanak tréninglehetőséget abban, hogy tudjunk máshogy gondolkodni.

Tovább

A közös cél

Sok éves tapasztalatunk alapján programunkat az emberi psziché működési törvényszerűségei alapján építettük fel, úgy, hogy azonnal reagáljunk a ki nem mondott, de mélyen elvárt lelki igényekre. Ezért ez a modul a kapcsolatok erősítésének módját, a csapatösszhang megteremtésének módszereit tanítja meg készségszinten.

Minder ReStrat program.

Tovább

Kitartás

Tudta, hogy a kitartás olyan bennünk, mint egy izom? Ha nem edzzük, gyenge lesz, minden célunkat egy idő után feladjuk, mert nem bírjunk tovább erővel. Ezért is hívják akaraterőnek. Ahogy a mondás tartja, hogyan lehet olyan erőssé válni, hogy fel tudjunk emelni egy elefántot? Ha egész kiskorától kezdve mindennap felemeljük egyszer.

Tovább

Végig tudod csinálni

Modulunk a leghatékonyabb módszertannal vértezi fel a programot végzőket olyan technikákat tanítva, melyet a legkeményebb körülmények között helyt állók is használnak a saját mentális egészségük karbantartására. Nulladik heti, ajándék modulunk olyan technikák csokrát nyújtja át a programot végzőknek, amelyekkel jobb hangulati állapotba hozhatják magukat.

Tovább

Csapatunk

Csapatunkat nagyvállalati HR-re szakosodott pszichológusok alkotják. Kitűzütt célunk segíteni a cégvezetőket abban, hogy élhető, szerethető munkahelyeket alakítsanak ki. Olvass bővebben csapatunkról!

Hogyan működik?

Ismerd meg a részleteket a Minder gyakorlati alkalmazásáról!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A te vállalatodnál is nehézséget okoz a munkahelyi stressz és fluktuáció kezelése? Kérd segítségünket!

Kapcsolatfelvétel