Hogyan működik?

Ismerd meg a részleteket a Minder gyakorlati alkalmazásáról!

MINDER APPLIKÁCIÓ

A programban résztvevő vállalatként minden munkavállalód számára hozzáférést biztosítunk a Minder e-learning felületéhez. Kollégáid az alkalmazáson belül stresszmenedzsmenttel kapcsolatos tudásanyagokat nézhetnek meg, a tanultakat pedig beépíthetik a mindennapjaikba.

Az alkalmazás időnként egy stressz-szintfelmérő teszt segítségével monitorozza, hogy az egyénre mennyire jellemző a stresszes állapot. Vezetők számára az eredményeket csoportszinten riportolja a rendszer, így valós idejű képet kapsz arról, hogy egy-egy szervezeti egység milyen figyelmet érdemel.

SZAKMAI TANÁCSADÁS, FEJLESZTŐ PROGRAMOK

Szolgáltatásunk az egyénileg végezhető online tanuláson felül tartalmazza azt is, hogy a vállalati stresszkezelésre specializálódott pszichológus kollégáink segítik vállalatod a fejlődésben.

  • Közösen értelmezzük a rendszer által gyűjtött információkat
  • Tanácsadó munkánkkal segítünk javítani a munkavállalók közérzetét
  • Felismerjük és kezeljük a kiégés, túlterheltség, túlzott stressz tüneteit
  • Szerepet vállalunk olyan programok bevezetésében, amelyek segítik a munkaerő megtartását

Kinek ajánljuk?

Olyan közép- és nagyvállalatok számára, amelyek aktívan küzdenek a munkaerő megtartás nehézségeivel. A Minder célzottan a munkavállalók számára nyújtja az azonnal használható tudást, ami segítségével a jövőben hatékonyabban kezelik a munkahelyi stresszt. Mindeközben a rendszer használata nem idő- és erőforrásigényes, így egy nagyobb szervezetnél is könnyedén bevezethető.

Elérhető tanayagok

Elérhető célok

A belső, ki nem mondott értékeink meghatározzák, milyen szűrőn át látjuk a világot. Ha fontosnak tartunk valamit, tűzön-vizen át elmegyünk érte. Az első modul abban nyújt segítséget, hogy a munkahelyi célok ne külső elvárások legyenek, hanem illeszkedjenek azokhoz a belső vágyakhoz, melyekért minden követ megmozgatunk.

Hatékonyság­fejlesztés

Azt, amit cselekszünk meghatározzák a háttérben megbújó érzéseink, nem tudatosuló gondolataink. Második modulunk segít letisztítani a cselekvési útvonalat, és olyan mikrotechnikákat tanít, melyekkel a belső stressz-szint érezhető csökkenése tapasztalható és így az érzések-gondolatok-cselekvés összhangja könnyebben megterenthető.

Idő és egyéb akadályok

Hogyan lehet trenírozni az agyat azokra a helyzetekre, amikor rugalmas, friss, energikus gondolkodásra van szükség ahelyett, hogy feladnánk? Programunk legjátékosabb heti feladatai észrevétlenül nyújtanak tréninglehetőséget abban, hogy tudjunk máshogy gondolkodni.

A közös cél

Sok éves tapasztalatunk alapján programunkat az emberi psziché működési törvényszerűségei alapján építettük fel, úgy, hogy azonnal reagáljunk a ki nem mondott, de mélyen elvárt lelki igényekre. Ezért ez a modul a kapcsolatok erősítésének módját, a csapatösszhang megteremtésének módszereit tanítja meg készségszinten.

Minder ReStrat program.

Kitartás

Tudta, hogy a kitartás olyan bennünk, mint egy izom? Ha nem edzzük, gyenge lesz, minden célunkat egy idő után feladjuk, mert nem bírjunk tovább erővel. Ezért is hívják akaraterőnek. Ahogy a mondás tartja, hogyan lehet olyan erőssé válni, hogy fel tudjunk emelni egy elefántot? Ha egész kiskorától kezdve mindennap felemeljük egyszer.

Végig tudod csinálni

Modulunk a leghatékonyabb módszertannal vértezi fel a programot végzőket olyan technikákat tanítva, melyet a legkeményebb körülmények között helyt állók is használnak a saját mentális egészségük karbantartására. Nulladik heti, ajándék modulunk olyan technikák csokrát nyújtja át a programot végzőknek, amelyekkel jobb hangulati állapotba hozhatják magukat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A te vállalatodnál is nehézséget okoz a munkahelyi stressz és fluktuáció kezelése? Kérd segítségünket!

Kapcsolatfelvétel